Routebeschrijving naar Bankastraat 1

Auto

Vanuit Rotterdam (A15) en Apeldoorn – Zwolle (A50)
Bij knooppunt Valburg richting Bemmel/Kleve (A15). Bij knooppunt Ressen richting Kleve/Nijmegen (A325). Over de Waalbrug na ongeveer 1,5 km op de rotonde (Keizer Karelplein) de 5e afslag richting Groesbeek/Malden/Mook (Sint Annastraat). Op de Sint Annastraat de 5e weg links (net voor de brug over het spoor), de 2e weg links en de 1e rechts (Bankastraat).Na ongeveer 50 meter staat aan de rechterkant het uitzendbureau.

Vanuit Arnhem (A325)
Over de Waalbrug na ongeveer 1,5 km op de rotonde (Keizer Karelplein) de 5e afslag richting Groesbeek/Malden/Mook (Sint Annastraat). Op de Sint Annastraat de 5e weg links (net voor de brug over het spoor), de 2e weg links en de 1e rechts (Bankastraat). Na ongeveer 50 meter staat aan de rechterkant het uitzendbureau.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch via A50 en A326

Na de brug over het kanaal richting Universiteit, UMC Radboud en CWZ. Volg de borden naar het Radboud ziekenhuis. U nadert het ziekenhuis via de Sint Annastraat. U blijft de Sint Annastraat volgen tot over het spoor. Direct na het spoor de 1e weg rechts, de 2e links en de 1e rechts (Bankastraat). Na ongeveer 50 meter staat aan de rechterkant het uitzendbureau.

Vanuit Boxmeer-Venlo (A73)
Neem afrit 3 Malden/Nijmegen. Richting Nijmegen en vervolgens rechtdoor richting Radboud ziekenhuis. U nadert het ziekenhuis via de Sint Annastraat. U blijft de Sint Annastraat volgen tot over het spoor. Direct na het spoor de 1e weg rechts, de 2e links en de 1e rechts (Bankastraat). Na ongeveer 50 meter staat aan de rechterkant het uitzendbureau.

Openbaar Vervoer

Vanaf station Nijmegen kunt u ons lopend te bereiken in ongeveer 15 minuten. U kunt ook de (stads)bus nemen.

Lopend vanaf station
Ga, als u het station uitkomt, meteen naar rechts en houd het spoor aan uw rechterkant. Na ongeveer 50 meter de busbaan langs het spoor oversteken naar het rode asfalt van het fietspad. Dit rode fietspad blijven volgen. Na ongeveer 12 minuten lopen komt u uit bij een met stoplichten beveiligde oversteekplaats op de Sint Annastraat. Deze oversteken en rechtdoor gaan op de weg langs het spoor (Oude Groenewoudseweg). Neem dan de 2e weg links en vervolgens de 1e rechts (Bankastraat). Uitzendbureau de Baanbrekers bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Bus

Klik hier voor een plattegrond
of ga naar de volgende sites voor meer informatie
9292 Openbaar Vervoer Routeplanner